x

Moonjam - Moonjam – Dinner Edition
Bygningen
D. 10.02.2011 Kl. 18:00

Moonjam - DINNER EDITION
(Koncert inkl. Middag i Bygningens café )


For kun kr. 100 kan du nyde en lille hyggelig middag i Bygnignens café


inden koncerten starter. Prisen er inkl. 1 vand/lille øl/glas vin
 
Menu serveres kl. 18.00 i Bygningens café på 1. sal:
Dansk bøf med bløde løg, hvide pommes petit, surt og skysauce


 


Koncerten:
Det danske pop/rock orkester Moonjam er tilbage i storform på musikscenen, hvor de forfører og fortryller med deres karakteristiske ørehængere, der får folk i feststemning.
 


Moonjam tog et langt break lige efter årtusindeskiftet, men siden udgivelsen af guldpladesuccesen "Flashback" i 2007 og "Raining In Asia" i 2009 har bandet stille og roligt indtaget de danske festivalscener, kultur- og teatersale samt klubber  igen - og med stor succes. Fra 1987 og små 14 år frem solgte Moonjam op i mod en halv million plader og spillede op mod 600 koncerter. Dette enorme forarbejde bærer nu frugter igen. Moonjam er seriøst tilbage på den danske scene - mere gearet end nogensinde før til at forføre og fortrylle, fremadrettet over blå bjerge mod nye horisonter. 


Bagkataloget er kæmpe stort, masser af hits fra firserne og halvfemserne. Tænk bare på sange som "Sarai," "Tickets to pace" og "Gennem ild og vand." Læg dertil de tolv nye sange fra "Raining in Asia," som er kreeret med omhu og kærlighed, og med en sand stjernebesætning af musikere og solister. 


"Raining in Asia" blev modtaget med storm af Moonjam's store publikum. Det var et længe ventet album med helt nye sange fra Moonjam, hvilket også kunne afspejles i en sikker førsteplads på TDC-PLAY hitlisten over de mest downloadede albums lige efter udgivelsen. 


Om "Raining In Asia" skrev anmelderne bl.a.:


"...Endnu et forførende lydlandskab" BT, 5 stjerner


"...leverer en håndfuld fortryllende melodier udført af nogle særdeles kompetente musikere, flot arrangeret og formfuldendt forløst" Jyske Vestkysten, 5 stjerner


"...er et Moonjam, der er genopstået - med karakteristiske ørehængere og en legende saxofon i front" Gaffa, 4 stjerner


"...Fansene vil ikke blive skuffede" Skive Folkeblad


Moonjam turnerer 2010 og på scenen står holdet bag Raining in Asia:


Morten Kærså, Mikkel Nordsø, Klaus Menzer, Rasmus Kærså og Benjamin Koppel.-L-