x
Little Dragon

Little Dragon
Vega
D. 08.05.2011 Kl. 20:00

Little Dragon (SE) til VEGA med nyt album til maj

Efter at have brugt det meste af sidste år på at turnere med Gorillaz, drager den svenske electronica-kvartet Little Dragon på forårstour i forbindelse med udsendelsen af deres tredje album. Den 8. maj får det københavnske publikum således en forsmag på Little Dragons spritnye materiale, når de gæster VEGA.

De fleste kender Little Dragon-frontkvinden, Yukimi Naganos karakteristiske vokal fra hitsange som "Empire Ants" og "To Binge" på Gorillaz' Plastic Beach og senest, fra Maximum Balloons (David Sitek) "If You Return", mens hendes band indtil for nylig har været et relativt ukendt fænomen for de fleste. 

Men siden Little Dragon i 2010 spillede verden over som support på Gorillaz' turne, har de efterhånden etableret sig solidt på den internationale pop-electronica-scene og drager nu selv på en omfattende Europa- og US-tour, der bl.a. bringer dem forbi VEGA til maj.

Stilmæssigt blandingsunivers
Little Dragons univers kan næppe favnes af én overordnet genrebetegnelse; bandet har nemlig skabt en unik, stemningsfuld hybrid mellem drømmende, atmosfærisk avantgardepop, opdateret r'n'b/soul og electronica, som smukt bindes sammen af forsanger Yukimi Naganos inciterende og karakteristiske vokal.

"Soulfuldt" tredje album på vej
Selv om bandet har brugt det meste af 2010 på at turnere verden rundt med Gorillaz, har gruppen alligevel haft tid til at skrive nye numre til deres tredje, endnu unavngivne album. 

"Sangene bliver mere soulfulde", siger Yukimi i et interview med Billboard om albummet, der ventes på gaden i løbet af foråret
Mens man tålmodigt må vente på den eksakte udgivelsesdato, er det dog sikkert og vist at bandet kan opleves live i Lille VEGA den 8. maj, hvor de højest sandsynligt giver en smagsprøve på det nye albummateriale.
-L-