x

Respekt Part 2 - Respekt Part 2 Inkl. Afterparty
KB Hallen
D. 04.03.2011 Kl. 20:30

Der sælges flg. typer billetter:
Koncert-billet
Koncert-billet inkl. Afterparty på PRock på Østerbro
Afterparty-billet på PRock
Hjørne loger
Koncert-billet inkl. bustransport fra Musikhuset Aarhus/Fredericia Banegård

Info om arrangementet klik her

Afterparty:
Efter Respekt koncerten i KB Hallen festes der igennem med samme stemning og ånd som i KB Hallen. Der vil DJ Phase 5 og Nick Coldhands fra Den Gale Pose få dansegulvet til at rykke.


Dette vil foregå på PRock (i Parken) der sørger for kolde fadøl og stærke sjusser, som vil danne rammen om denne uforglemmelige efterfest.


Efter koncerten i KB Hallen vil vores taxi busser transportere alle med billet til PRock på Østerbro. Ved køb af billet vil der være inkluderet adgang til taxi busserne der kører fra KB Hallens indgang efter Respekt koncerten. Billetterne koster henholdsvis 100,- kr + gebyr i forsalg på billetlugen og 150,- kr på dagen. Begge priser er inklusiv taxi bus tur fra KB Hallen til Parken. Evt restbilletter vil kunne købes i døren på PRock til 150,- kr.


Festen fortsætter til klokken 05.


Hjørne loger:
Hjørne loge til 8 personer (skal ankomme samlet).


KB hallens 2 hjørne loger sættes igen til salg. Her kan du opleve RESPEKT koncerten med frit udsyn over hele salen og scenen naturligvis. Her kan de 8 personer billetten gælder for nyde en flaske vodka med sodavand som er med i billetprisen.


Selskabet på de 8 personer bliver hentet i døren og henvist til hjørne logen hvorefter jeres vodka bliver serveret med isterninger mm.


Skal denne unikke koncert nydes ordentligt anbefales denne løsning. NB kun 2 hjørne loger til salg.


Jyllandsbus
Da RESPEKT part 2 ikke afholdes i Jylland tilbyder vi publikum at tage "party bussen"  hvor det er muligt at købe billige drikkevarer. Bussen afgår fra Musihuset Aarhus kl. 15:30 og stopper kort ved Fredericia Banegård, hvorfra den afgår kl. 17:15.