x
Marwan Realeasekoncert M. Gæster

Marwan Realeasekoncert M. Gæster
Vega
D. 19.02.2011 Kl. 21:00

MARWAN RELEASE KONCERT

MARWAN (Tabu) (Live)

HVAD (ALBERTSLUND TERROR KORPS) (Sygnok) LIVE

Den danske rapper Marwan sender den 21. februar hans 2. album "Mennesker" på gaden og holder i den forbindelse releasekoncert på lille vega.
Lørdag den 19. februar kl 22 kan man høre Marwan fremføre numre fra den nye plade.

Derefter vil HVAD fra Albertslund Terror Korps, levere et show. om Albummet mennesker:
i 2007 udgav Marwan sit meget roste debutalbum P.E.R.K.E.R - som titlen indikerede var der her tale om et råt album som omhandlede livet i underverdenen blandt indvandrere i Århus.
Nu er han tilbage med album opfølgeren som bliver betitlet "Mennesker" og som udkommer på Tabu Records/ Universal Music i februar 2011.
På mennesker er både lyd og tema taget i en helt anderledes retning, sammenlignet med debuten. Udtryksformen er naturligt nok stadig rap, men musikken søger konstant væk fra den traditionelle hiphop.
Albummet er i overvældende grad analogt produceret. Dette faktum bidrager
til en meget organisk lyd, som skaber et mere tidløst fundament for Marwans musik.
Tekstuniverset har ligeledes flyttet sig - og missionen med dette nye album er at give et alsidigt, alternativt og aktuelt verdensbillede- et snapshot af virkeligheden, som den ser ud lige nu fra Marwans perspektiv.
Han har vokset sig ud af ghettoklchéerne og bruger nu energien på emner der spreder sig fra bredere politisk orienterede begivenheder over indafvendte følelsesmæssige problemer og udfordringer, videre over refleksioner om
nærvær og kærlighed til familien og blodsbånd til de nærmeste.

MARWAN "MENNESKER RELASE" -L-