x
Marnie Stern

Marnie Stern
Vega
D. 14.05.2011 Kl. 21:00

Brooklyns ukronede guitardronning, Marnie Stern fik et kæmpe gennembrud med hendes debut album "In Advance Of The Broken Arm" tilbage i 2007, som blev en sand anmelderfavorit og New York Times kaldte værket "The year's most exciting rock 'n' roll album".


Marnie Stern har siden udsendt to studiealbums, og blev i 2008 nomineret som "Greatest Female Guitarists Of All Time". Det seneste selvbetitlede udspil, fra den tapping-glade rock madame henrykker både fans og kritikerne i ind og udland, bl.a. har Soundvenue givet albummet 5 ud af 6 stjerner. 


Stern er på sit tredje album gået fra det optimistiske til en mere mangfoldig lyd, hvor hun giver plads til melankolske ballader og nedsat tempo serveret med den intensitet og power, der kendetegner den begavede guitarist. På albummet har den 34-årige amerikaner endnu engang allieret sig med trommeguden Zach Hill, og sammen skaber de ren magi, hvor guitarerne spiller om kap med de buldrende trommer.   På scenen har hun etableret sig solidt med hendes næsten meditative rockmusik, og det er her hendes guitar evner for alvor brager igennem.  


Oplev Marnie Stern live, når hun gæster Danmark:-L-