x
En Dejlig Aften - D-a-d, Kim Larsen +  Magtens Korridorer

En Dejlig Aften - D-a-d, Kim Larsen + Magtens Korridorer
Valbyparken
D. 04.06.2011 Kl. 18:00

Billetter til Kørestolsbrugere kan kun købes hos Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267
Følgende personer kan gratis medbringe en ledsager til koncerten:
Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice.
Blinde og svagtsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds medlemskort - Medlems- og rejsekortSå er vi klar til at give jer allesammen en dejlig aften i Valbyparken. Vejrudsigten lover sol, ingen vind og temperaturer op til 21 grader. Her er lidt praktisk info om koncerten.


TID OG STED
Musik fra kl. 18.00 - 23.30 (pladsen åbner kl. 16.00).
Programmet er:
18.00 MAGTENS KORRIDORER
20.00 KIM LARSEN & KJUKKEN
22.00 D-A-D
Festpladsen i Valbyparken, er et grønt område, der ligger op til den store koncertplads hvor bla. Grøn Koncert holder til. Festpladsen er et mindre koncertplads med en kapacitet på kun 12.000 gæster op mod Valbyparkens 40.000 gæster.


TRANSPORT
Der er meget begrænsede parkeringsmuligheder ved selve Valbyparken, så vi anbefaler at du cykler eller benytter de offentlige transportmidler. De 2 nærmeste S-Togs stationer er Sjælør og Ny Ellebjerg. Der er masser af busser der kører i området vi henviser til www.moviatrafik.dk og www.rejseplanen.dk for oplysninger om stoppesteder og tider.


MAD OG DRIKKE
Medbragt mad og drikke er ikke tilladt. Naturligvis må du medbringe lidt frugt, snacks og børnemad, sådan skal det heller ikke være, men helt generelt har vi masser af tilbud om mad (stort udvalg), is og drikke (øl, vin, sodavand, cider og kaffe) på pladsen. Er du allergiker og ønsker at medbring den egen mad, bedes du sende os en mail ([email protected]) der forklarer problemet, så finder vi en løsning.


BRUG AF BETALINGSKORT
Der vil være BEGRÆNSET mulighed for at benytte dankort på pladsen. Men som du ved, tager den slags tid, så vi opfordrer alle til at medbringe kontanter. Det fremmer ekspeditionen og alle er glade


KØRESTOLE
Valbyparken er en rimelig flad græsplæne og skulle være nogenlunde fremkommelig. Vi vil blive opsat en platform med rampe til brug for kørestole. Der vil på pladsen være opsat et passende antal handicapvenlige mobiltoiletter.


FOTOGRAFERING
Fotografering med små digitale kameraer og mobiltelefoner er tilladt. Videokamera og professionelle kameraer må ikke medbringes. Kamera med aftagelig linse betragtes som professionelt udstyr. Udstyr til indspilning af lyd må under ingen omstændigheder medbringes.


MÅ IKKE MEDBRINGES
Følgende må ikke medbringes: Paraplyer, knive, våben af enhver art, mad og drikkevarer (se separat punkt), stole, flag, skilte, bannere, fyrværkeri og andet der af vores vagter vurderes til fare for sikkerheden.


NARKOTIKA & BORTVISNING
Den almindelige lovgivning gælder, og der vil uden tvivl være politi på stedet for, at opretholde denne. Vores sikkerhedsvagter vil kunne bortvise folk fra pladsen der enten optræder voldeligt, truende, svært beruset eller på anden måde til gene for publikum. Ligeledes vil overtrædelse af reglerne for crowd-surfing og adgangsbegrænsninger (primært de lukkede arbejdsområder), kunne medføre bortvisning. Salg af narkotika vil også betyde bortvisning.


FØRSTEHJÆLP
Der vil være et passende antal samaritter tilstede på pladsen, til at tage sig af akut opstående tilfælde.


VI GLÆDER OS HELT VILDT TIL AT SE JER ALLESAMMEN TIL DEN DEJLIG AFTEN I DE SMUKKE OMGIVELSER.


Beatbox Concerts & PFM Magagement.
www.endejligaften.dk


IM LARSEN & KJUKKEN, D-A-D og MAGTENS KORRIDORER
skyder Rock-sommeren 2011 igang lørdag d. 4. juni !

Tre af landets absolutte publikumsfavoritter kan opleves på en og samme aften på "Festpladsen" i Valbyparken i København. Kim Larsen og D-A-D er Danmarks største live navne og har været det i årtier. Og aftenens tredje band Magtens Korridorer har for længst bevist at de fuldt ud har fortjent det fornemme selskab.

Og græsset ligger på et af de smukkeste steder til udendørs koncerter. Et afgrænset område i den store Valbypark i København der går under navnet "Festpladsen", 
med plads til blot 12.000 mennesker, som  sættes til salg fra tirsdag. d. 1. februar. 

KIM LARSEN & KJUKKEN
At præsentere denne levende legende er naturligvis helt overflødigt, hans position som landets mest populære og elskede sanger og sangskriver er indiskutabel. 
65-årige Larsen har fået masser af roser for sit seneste album "Mine Damer Og Herrer" og spiller pt en række udsolgte indendørs koncerter rundt i landet.

Koncerten med Kim Larsen & Kjukken d. 4. juni, som bliver den eneste udendørs koncert i Storkøbenhavn med Kim Larsen & Kjukken i 2011.

D-A-D
Ligesom Kim Larsen er D-A-D efterhånden en del af danskernes musikalske dna. Igennem deres snart 30 år lange karriere har bandet utrætteligt draget land og rige (og udland) rundt med deres altid veloplagte, gennemmusikalske show der altid leveres med stort overskud, overraskelser og et ordentligt glimt i øjet.

Netop nu er bandet i studiet for at indspillet et nyt album der rammer landet efter sommer og mon ikke de lufter nogle af de nye sange ude i Valby.

Denne koncert er deres eneste i Storkøbenhavn i 2011.

MAGTENS KORRIDORER 
Man kan vist godt uden at fornærme nogen kalde Magtens Korridorer for de nye drenge i klassen. Tre rock udgivelser med dertil hørende guld og platin salg - samt nok hits til at fylde sætlisten - har cementeret bandets status som en del af nationens musikarv. Der findes ikke mange spillesteder eller festivaler i Danmark de ikke har blæst omkuld siden de i 2005 brød igennem lydmuren.

Magtens Korridorer er også i studiet for at indspille opfølgeren til Milan Allé og mon ikke de kan overtales til at spille en af deres nye den 4. juni på En Dejlig Aften...

Stolt præsenteret af Beatbox Booking & Concerts og PFM Management. -L-