x

Poul Krebs + Band - Live 2011
Vendelbohus
D. 23.04.2011 Kl. 20:00

POUL KREBS & BAND - LIVE 2011 den 23.04.2011 kl. 20:00 - adgang fra kl. 19:00

Billetpris kr. 267,- over hele salen

Nummererde siddepladserNår Poul Krebs og band i april måned drager på klubtur i Danmark, er det både med et nyt album og nyt band i ryggen. Det nye album er indspillet i USA i december og januar - og om det hele fortæller Poul Krebs selv:"Efter lang og særdeles go' tjeneste spillede mit band the Angelenos og jeg sidste koncert sammen i Køge i september i år. Vemodig beslutning at tage, men samtidig også bekræftende, at der er en tid til ethvert samarbejde, og at nære bånd og venskaber ikke nødvendigvis stopper af den grund. (...)

Når jeg i det nye år drager på landevejen igen, bliver det med et helt nyt hold der dels består af lokale Århus musikere, dels af et par musikere fra hovedstaden og så en enkelt amerikaner (Scrappy) Claudia Scott, som nogen måske hørte på vores House of Songs-turne). Allesammen formidable folk som jeg har mødt gennem "House of Songs" og spillet med både i USA og herhjemme! 

Det er en gave, at jeg kan få lov til at spille mine sange med så mange af de fineste mennesker og musikere jeg møder på min krogede vej.Det nye band får premiere i april 2011 - på denne lille klubtur vi laver i anledning af det nye album. Og jeg glæder mig til at præsentere både de nye sange og det nye band, på en række af de bedste spillesteder vi har rundt om i Danmark.Arr.: Fortuna Hjørring & I morgen er det jul, mor