x

Palle Pirat ”Skumsprøjt Og Søslanger”
Kulturhuset Islands Brygge
D. 20.03.2011 Kl. 15:00

De fleste børn kender Palle Pirat, der siden 1996 har kastet anker og lagt til kaj i alle større danske byer med de mange roste shows og 7 cd-udgivelser bag sig. I to dage indtager piraterne havnefronten med sværd og sørøvermusik. Der kommer storm, der kommer søuhyrer, der kommer sang og musik, pirater og papegøjer, søslanger, vandslanger og haveslanger.

Med sangskriver og entertainer Ulla Rasmussen/alias Kaptajn Klap som dynamisk frontfigur har ensemblet Palle Pirat gennem 15 år bjergtaget publikum med sang og musik, der roses for rigtig at være i børnehøjde – samtidig med at hele familien kan lytte med.
I jubilæumsforestillingen får Kaptajnen og besætningen lettet anker og tager af sted med fuld musik på jagt efter et mystisk søuhyre. Undervejs bliver de udsat for svære strabadser og store prøvelser, da Kaptajn Klap på grund af finanskrisen har måttet hyre en noget afdanket besætning. Søfolkene på piratskibet omfatter en tidligere mesterbokser med dårlig hukommelse (Børge Box), en ”afslappet” reggaemusiker (Rasta Janmann) og en blondine, der har været på IT-kursus (Moster Ruth) og en sørøversangerinde (Lisbet Syngesild). Sammen må de klare skærene og prøve at nå sikkert i havn.

”SKUMSPRØJT OG SØSLANGER”
Besætningen består af:
Kaptajn Klap: Ulla Rasmussen (vokal, guitar)
Lisbet Syngesild: Lisbet Frisenette (leadvokal)
Børge Box: Bo Fabiansen (trommer)
Moster Ruth: Inger Rydal (keyboards)
Rasta Janmann: Jan Nielsen (bas)

Instruktion: Ulla Rasmussen
Konsulent: Niels Jørgensen
Scenografi: Bruno MacDonald
Manuskript: Ulla Rasmussen
Sangtekster: Ulla Rasmussen
Musik: Ulla Rasmussen og Nils Harbo
Lyd: Nils Harbo -L-