x
Dj Kato

Dj Kato
Sky Bar, Helsingør Musikteater
D. 16.04.2011 Kl. 21:00

Siden en alder af 12 har KATO været fast besluttet på at erobre deejay- og musikverden.Nu efter 16 års kontinuerlige fremskridt, har han fuldstændigt overtaget Danmark.Med 2, #1 singler på den Danske Dancechart, hvor 2 singler opnåede platin status, fortæller det historien om "The Greatest Dane" på toppen af sit game.


Det meste af Europa er klar til at udgive hans internationale debut, og med en pakket tour kalender, som indeholder koncerter over hele Europa, Afrika og i de fjerneste egne af Rusland, vil ingen i år være i stand til at undgå hans fremtrædende talent.


Debutsinglen var etrework af DJ Jose'strack "Turn The LightsOff", som KATO lavede i samarbejde med DJ Jose selv og sangeren Jon Nørgaard. Kæmpehittet har haft en næsten øjeblikkelig virkning overalt, hvor den er blevet udgivet, med en peak placering som # 2 på denSkandinaviske Dancechart. På grund af den brede musikalske tiltrækning,har singlen roteret tungt på de fleste radioer på de udsendte territorier. "Turn The Lights Off" er forudsagt af mange respekterede DJ's til at blive en af de største hits i år over hele Europa.


Mens "TTLO" er klar til  at erobre resten af Europa, har hans anden og tredje single "HeyShorty" & "DesertWalk" skubbet alt konkurrence til side på hitlisterne i Danmark. Begge singler er strøget til tops på Dancecharten, og har tilsammen lagt # 1 i mere end 10 uger.


Den skandinaviske udgivelse af KATO's debutalbum "Discolized" gik direkte ind som # 1 på iTunes. En god forklaring, er at albummet spænder bredt, lige fra klub tracks som "My House" og "CrowdControl" til feel-good sange som titelnummeret "Discolized", "Makka" og et andet stor rework af Dr.Alban's monsterhit "It's My Life", som foruden den oprindelige kunstner også har deltagelse af Tony T (RIO) og Carlprit (Cascada).


Udover sit eget solo-materiale, har KATO haft travlt i studiet med lave remixes for nogle af de allerstørste danske navne, som fx Rasmus Seebach, Hej Matematik & Medina. Størst af alle, var KATO'sremix af den officielle tyske VM-hymne "Helele" af de danske tromme-stjerner fraSafri Duo, som ligesom en masse andre danske og udenlandske stjerner har stået i kø for at samarbejde med ham.Men hvem kan bebrejde dem ...?


Én ting er sikker; 2011 er KATO's år! -A-