x

Kris Herman
V58
D. 26.05.2011 Kl. 20:00

Kris Herman er et af de mindre profilerede navne i efterårets program her på V58, men hans koncert denne torsdag aften har potentiale til at blive en af de bedste. Han skriver pop/rock i tråd med Gavin DeGraw og Robbie Williams, og gør begge kunstnere ære i såvel vokalpræstation som liveenergi og performance.

I maj 2009 udgav han debutalbummet I see you see me; et album hvor hans helt unikke sangskrivertalent udstilles i de mest sårbare omgivelser. Pladen er akustisk uden hverken trommer eller percussion, og scenen er således overladt til en intens og nærværende vokal understøttet af et væld af strenginstrumenter….men det er slet ikke det I kan opleve denne aften.

For selvom albummet hører til blandt de bedste pop-udgivelser i Danmark i år, er Kris Herman i gang med at støbe fundamentet for den pop/rock plade, som mange er enige om bliver hans kommercielle gennembrud i 2011. Denne aften møder han således op med et slagkraftigt band i ryggen

Aftens koncert bliver en af den slags, som man med stolthed kan se tilbage på og tænke ”Jeg var sgu med til at se det ske”.

Kris Herman har i årets første 7 måneder spillet 100 koncerter og har hen over sommeren besøgt 15 af landets festivaler, her ibland Nibe Festival og Skanderborg Festival. -S-