x

Jelling Musikfestival 2011 - 2-dagsbillet (Lørdag-søndag)
Jelling Musikfestival
D. 28.05.2011 Kl. 18:00

Status for billetsalget den 14. maj


Billetsalget er gået ind i slutfasen. Nu er der rift om dagsbiletterne


Festivalledelsen har lavet en opgørelse over billetsalget og meldingen er, at der stadig kan købes billet til den 23. udgave af Jelling Musikfestival."Nu mærker vi for alvor, at vi er gået ind i slutfasen med billetsalget", fortæller festivalleder Lars "Charlie" Mortensen.
"Der er pr. 15. maj nogle få hundrede partout-billetter tilbage. 2-dages billetter er udsolgt og der er virkelig rift om dagsbilletterne", siger Charlie.


Partout billetten giver mulighed for oplevelsen af alt fra Jean Michel Jarre, Oasis-drengene fra Beady Eye, Thin Lizzy, Sort Sort, Tina Dickow, Magtens Korridorer, The Blue Van over Nik & Jay, Rasmus Seebach, L.O.C, Turboweekend, Kim Larsen, Alphabeat og D-A-D - et stjernespækket program, hvor der er noget for enhver smag.Festivalledelsen overvejer - i lighed med tidligere år - at holde 500 dagsbilletter tilbage til salg ved indgangen. Den beslutning vil der blive taget endelig stilling til, når festivalledelsen gør status efter bededagsferien i ugen før festivalen."Argumentet for at holde en lille portion dagsbilletter tilbage er, at folk, der måske kommer spontant til Jelling, ikke skal gå forgæves. Men det er også vores erfaring, at dagsbilletterne hurtigt bliver udsolgt, hvis f.eks. vejret er rigtigt godt. Så skal man ikke komme senere på dagen og forvente at kunne komme ind" siger Charlie.


Følg med her på hjemmesiden, hvor der straks blive meddelt, når og hvis de enkelte billet-kategorier er udsolgt."Vi er meget tæt på nu. Og vi forventer at blive 32.000 glade festivalpublikummer til en række gode og varierede musikalske oplevelser i Jelling", siger Charlie.