x
Meshuggah (S)

Meshuggah (S)
Amager Bio
D. 20.04.2011 Kl. 20:00

MESHUGGAH HAR FÆRDIGINDSPILLET NYT ALBUM OG SPILLER DANMARK!

Studiekulleren er lykkeligt overstået og bandets 7. album er nu i kassen, hvilket skal fejres behørigt! Derfor spiller MESHUGGAH helt eksklusivt 5 skandinaviske shows i foråret; 1 i Norge, 3 i Sverige og så ét i Danmark – nærmere betegnet Amager Bio i København onsdag d. 20 april.

MESHUGGAH har i over 20 års været toneangivende på metal-scenen og er kendt for deres unikke blanding af thrash metal, melodisk death metal, progressive metal og fusions jazz elementer. Med nedstemte 8-strengede guitarer og polyrytmiske sangstrukturer fremstår bandets musikalske udtryk utroligt komplekst og har været en bærende del af bandets succes. Rolling Stone kårede dem således som ét af 10 ”Most Important Hard and Heavy” bands i verden hvor Alternative Press var endnu mere direkte med deres label af bandet som ”The Most Important Band in Metal”.

Derfor har det også taget bandet nogle år at færdiggøre opfølgeren til 2008s stærkt sælgende ”obZen” album, men bandet varsler af der deles smagsprøver ud på de 5 eksklusive shows i april måned. Da MESHUGGAH spillede Arena på Roskilde Festival sidste år beskrev festivalen rigtig fint hvad der er folk i vente: ”Her er både råstyrke og nærmest dæmonisk akkuratesse, så blodet bulderkoger i kroppen, og man ser sort røg fra underverdenen for sit indre blik. Gå ikke glip af denne eksklusive chance for at opleve en hidsig magtdemonstration af teknisk og musikalsk metalmesterskab”.
-L-