x
Bryan Ferry  - Bryan Ferry

Bryan Ferry - Bryan Ferry
Musikhuset Aarhus
D. 21.05.2011 Kl. 20:00

OBS! O-billetter til Bryan Ferry orkesterpladser på de forreste rækker i salen.

Til koncerten med Bryan Ferry i Musikhuset Aarhus kan du købe en hotel-pakke til Radisson BLU Scandinavia Hotel, der ligger lige ved siden af Musikhuset. Hotelpakken består af to A-billetter til koncerten, overnatning i dobbeltværelse samt morgenmad.
Pris kr. 2.585,- Ring venligst på telefon 89 36 23 40

En af rockmusikkens aristokrater kommer til Danmark i maj. Legendariske Bryan Ferry giver sammen med sit band koncert i både København og Aarhus i maj. Der venter publikum et genhør med klassikere som Slave to Love, Let’s Stick Together og Avalon og nye sange fra det anmelderroste album Olympia, der udkom i efteråret. 

”Lækre guitarer snor sig omkring forførende rytmer og tilsvarende imponerende synth-flader og dyre strygerarrangementer. Og henover det hele crooner Ferry, som kun Ferry kan. (Henning Høgh, BT)


“…the layered guitars and Ferry’s suave croon make for an elegant celebration of sexual tension.”
(Rolling Stones)

Bryan Ferry udgav i efteråret solopladen Olympia, men har i de seneste år turneret verden rundt med Roxy Music, gruppen Ferry var frontmand for indtil midt i firserne, og som han fandt sammen med i begyndelsen af det nye årtusinde. Koncerterne i Danmark bliver et tilbagebilk over næsten fyrre års karriere, hvor der bliver plads til både nye sange og klassiker fra de seneste fire årtier. 
 
Olympia – soloudspil med guddommelig lyd
Musikanmeldere i både hjemlandet England og i USA var ved at falde over hinanden i begejstring over Ferrys seneste album Olympia, som mange fandt var et af hans bedste siden tiden med Roxy Music. Herhjemme skrev Gaffa: ”Olympia har den overlegne lyd, som har gjort Bryan Ferry til et stilikon på linje med David Bowie”. På pladen medvirker en række gæster, blandt dem tre af de andre medlemmer fra legendariske Roxy Music, nemlig Brian Eno, Phil Manzanera og Andy Mackay, samt David Gilmore, Dave Stewart, Scissor Sistors og electronica-duoen Groove Amada.


Bryan Ferry
Bryan Ferry er født i England i 1945 og har siden begyndelsen af 1970’erne været en af de centrale figurer på den britiske musikscene. Først i et parløb med Brian Eno i Roxy Music og siden som soloartist og frontmand i Roxy Music.
Crooneren Ferry har rent musikalsk levet i en evig flirt med alle genrer og musiktyper. Fra de banebrydende år i Roxy Music til den sideløbende solokarriere, hvor han vekslede mellem rendyrkede cover-albums til fængende popplader med stort hit-potentiale. Med en uforlignelig coolness har Ferry formået at skabe et personligt musikalsk udtryk, som gør at en sang bliver ikonisk-Ferry, hvad enten sangskriveren er Bob Dylan, Mick Jagger, Kris Kristofferson eller Ferry selv. -A-