x
Primus

Primus
Vega
D. 10.07.2011 Kl. 20:00

Det amerikanske rockband Primus indtager København, med deres kuriøse og humoristiske blanding af metal og progressiv funk tilsat excentrisk energi, når de giver koncert i Store Vega.

Sidst de gæstede Danmark var i 1997 hvor de spillede på Roskildes Orange scene, og siden har der været mange forespørgsler på en returnering til Danmark, den kommer til rigtig manges glæde nu!


Les Claypool, en basvirtuos af den tungeste kaliber, udgør bandets absolutte centrum med sin tegneseriestemme og sin blændende basteknik. Tilsammen med gruppens to andre energibundter Larry LaLonde og Jay Lane, kan Les Claypool få selv de mest besynderlige riffs til at smelte sammen til et gedigent groove og live er de kendt for at fyre et sceneshow af fuld af kant og excentriske indfald med legesygen og spilleglæden i top.

Primus er i skrivende stund i studiet og indspille nyt materiale, og det bliver det første studiealbum siden den særdeles veloplagte og velspillede ”Antipop” fra 1999.
Bandets første trommeslager, Jay Lane er tilbage i bandet og frontmand Les Claypool udtaler at rytmerne vil blive mere hårde og intense end tidligere.
-L-