x

Punk and Billy Bash #33 - Dead to Me, Buster Shuffle Og Flatfoot
Loppen, Christiania
D. 07.05.2011 Kl. 21:00

PUNK-AND-BILLY BASH! #33 byder på en divers pakke af 3 på én gang nærtbeslægtede og vidt forskellige artister. Fællesnævneren må i dén grad siges at det være den melodiske tilgang til sangskrivningen. 


San Francisco bandet DEAD TO ME har på ganske kort tid etableret sig i både hjemlandet men også Europa med deres fine blanding af street punk og og pop-punk. De kan skifte efter velbefindende fra at været polerede og fantastisk konstruerede til at være uhyre simple og beskidte. Begge dele beherskes lige stærkt. 


BUSTER SHUFFLE derimod, har en voldsom musikalsk arv som de forsøger at løfte. Med deres cockney-baggrund (og på sin vis musikalske indflydelse!) blander bandet pop-ska som det bl.a. kendes fra 1970'ernes 2-Tone æra og slut 1980'ernes pop-ska revival med delikate neo-rockabilly elementer. Det kan minde om en slags flabet Madness-lillebror med upright bas. 


FLATFOOT 56 fra Chicago er ligeså melodiske som de føromtalte bands, men blander langt mere street punk og irisk folk-punk ind i deres univers. Bandets ældre materiale var mere mod Oi!, hvor de i dag lyder som en rigtig fin fortolkning af The Clash, der møder Social Distortion og tager Dropkick Murphys med på tour.  -L-