x

Årets Julekoncert 2011 Med Lene Siel
Roskilde Kongrescenter
D. 11.12.2011 Kl. 16:00

Kørestols og ledsagerpladser sælges gennem Billetlugens callcenter på tlf: 70 263 267. Børn 0-5 år medfølgende en voksen: Gratis.
Børn 6-12 år medfølgende en voksen (½ pris) kr. 138 kr.
Evt. rest billetter ved dørsalg

Årets Julekoncert 2011 med Lene Siel  - kor og orkester - gæstesolist Kim Sjøgren Lene Siel er blevet kaldt den mest sælgende sanger i 90'erne, ikke kun p.g.a. sin utrolig smukke stemme, men bestemt også p.g.a. sin charmerende sødme.
Hun har skabt sin helt personlige niche og har en udstråling af lødighed og kvalitet, som gør hende til en enestående solist. Derfor er Lene Siel også en kunstner som er blevet inviteret til at medvirke på store udenlandske navnes CD'er, bl.a. John Denver, Roger Whittaker, Helmut Lotti og Tommy Kørberg.
Ligeledes har Lene Siel har optrådt for Kongehuset flere gange senest i forbindelse med Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederiks bryllupsfest i maj 2004.
Scenografien vil danne en flot ramme om denne julekoncert i Roskilde Kongrescenter, hvor der tilbydes stemning af intimitet, nærvær, varme og show i topklasse, så du kan allerede nu begynde at glæde dig. -M-