x

Lazarus Ad + Bonded by Blood
The Rock
D. 31.03.2011 Kl. 21:00

UNGE THRASH HÅB TIL KØBENHAVN VIA 'EXILED TO BLACK RIVERS TOUR'

LAZARUS AD
I april 2009 indledte LAZARUS AD deres første nogensinde fulde turné i USA. Det skulle vise sig at være en stor en de Svenske legender Amon Amarth på toppen af plakaten og metal veteranerne Goatwhore og Skeletonwitch på slæb. Som om det ikke var nok, droppede LAZARUS AD de sidste par datoer på denne tur for at rejse tværs over USA og hægte sig på San Francisco Bay Area thrash ikonerne, Testamente's fulde turné i USA.

Efter disse to meget omtalte og succesrige tours, rejste Lazarus AD igen på kryds og tværs af USA og Canada med label mates Bison BC og Voe Of Tyrants.
For at sparke tingene i gang i 2011, vil Lazarus AD være en del af Death Angel's nordamerikanske "Retribution Tour" i jan-feb 2011 med Early Man, Bonded By Blood og Hexen. Dette er den første af mange tours i support af det kommende album "Black Rivers Flow" (udkommer 1.februar 2011) - og nu er headliner turneén med Bonded By Blood, hvor de rammer The Rock Cph i København, offentliggjort.

Hør 1. single fra albummet her: http://www.youtube.com/watch?v=zDJdhC6YvNQ


BONDED BY BLOOD

Amerikanske BONDED BY BLOOD er, som navnet antyder, hengivne fans af den gamle thrash-æra hvor Testament, Slayer, (tidlig) Metallica, Kreator og Exodos regerede - BONDED BY BLOOD er endda opkaldt efter sidstnævntes debut album fra 1985.
Bandet signede til Earache Records i 2007 og udgav efterfølgende deres debut "Feed the Beast". I august 2010 udkom 2. album "Exiled to Earth" og kun en måned efter forlod forsanger og stifter Jose "Aladdin" Barrales bandet og blev hurtigt erstattet af Mauro Gonzales fra Mutants of War.
Nu er de igen klar til kamp!
-M-