x
Kaizers Orchestra

Kaizers Orchestra
Vega
D. 08.04.2011 Kl. 20:00

Norske Kaizers Orchestra har i Danmark en stor og meget dedikeret fanskare, og særligt som live-navn har orkestret med rette oparbejdet sig et fantastisk ry. Det er to år siden, Kaizers Orchestra sidst har været på turné.

I marts 2011 giver Kaizers Orchestra fire koncerter i Danmark - én i hver af vore fire største byer. Koncerterne i marts bliver noget helt særligt, kunne Kaizers forsanger Janove Ottesen onsdag 17. november berette til en hamrende udsolgt, intim og akustisk showcase på Ideal Bar i København: "Vi har i de sidste fem år tænkt meget over, hvad det næste projekt med Kaizers Orchestra skulle være. Vi har i perioden spillet live og udgivet live-materiale. Imens har vi hele tiden arbejdet. Det har udmøntet sig i 30 nye sange, som vi har indspillet på tre albums, der udkommer I løbet af de næste to år", fortæller Janove.

"Første del af album-trilogien, "Violetta, Violetta", udkommer d. 31. januar. Derefter tager vi på en intim klub-turné. Kaizers Orchestra har 10 års jubilæum til foråret, så vi har besluttet at gøre noget særligt ud af turnéen. Det bliver en kæmpemæssig produktion, vi kommer rundt med. Vi tør godt love flere sceneskift i løbet af koncerterne. Mere vil vi ikke sige..." -L-