x
Kurt Vile and the Violators

Kurt Vile and the Violators
Vega
D. 12.05.2011 Kl. 21:00

Kurt Vile giver ekstrakoncert i VEGA


På grund af den store efterspørgsel på den udsolgte koncert torsdag den 12. maj, er der blevet oprettet en ekstrakoncert med Kurt Vile and The Violators i Lille VEGA tirsdag den 30. august.


Den amerikanske folkrock-musiker Kurt Vile er en yderst arbejdsom herre. Siden debuten Constant Hitmaker fra 2008, har han udgivet ikke mindre end to ep'er og to albums, og i marts i år landede hans fjerde studiealbum Smoke Ring For My Halo. Lyden emmer af den klassiske amerikanske singer/songwriter-tradition og viser på flotteste vis, hvad det er, der gør Viles musik så særlig og unik.


Politikens anmelder gav 5/6 hjerter til Smoke Ring For My Halo og skrev: "Vile er noget så sjældent som en rockmusiker, der hårdnakket går tilbage til det mest basale uden at lyde som en traditionalist eller retrorocker af dén grund". Gaffa og Soundvenue fulgte trop og gav også begge 5/6 stjerner til Vile.


Det er altså med et gedigent bagkatalog og helt nyt, spændende materiale, at Kurt Vile og hans backing band The Violators kan opleves i VEGA.-L-