x

Emmure, Winds of Plague & War From a Harlots Mouth M. Fl.
The Rock
D. 14.05.2011 Kl. 21:00

De europæiske metalhoveder kan godt glæde sig til dette forårs "The Mosh Lives" tour. Hovednavnet, amerikanske Emmure, tager turen over dammen sammen med Winds of Plauge og War From a Harlots Mouth (der vil rotere undervejs i showet) samt Iwrestledabearonce.

Det er Emmure's første tour i Europa siden "Never Say Die Tour", og det vil også være deres første tour for deres længe ventede nye album. Det nye album, Speaker of The Dead, er produceret af Joey Sturgis (Bede Alexandria), og er hurtigt blevet hyldet som deres mest voldelige album til dato.

Få bands i dag er i stand til at levere et underholdende live show, men i live-optrædenen er der hvor EMMURE udmærker sig, og de altid til formål at sætte en meget høj standard for sig selv. De oplever en transformation når de træder op på scenen og bliver til en dominerende bæst, der er ude efter blod og udløser en vanvittig energi. Det er netop grunden til, at bandet var et af de mest omtalte på Warped Tour i 2010. Hvis du er en fan af tung musik og endnu ikke har oplevet et EMMURE show, er du virkelig gået glip af noget! -M-