x

Thomas Ring
V58
D. 13.05.2011 Kl. 21:00

THOMAS RING BRYDER STILHEDEN NY CD OG LIVE TUR


Efter et halvt års slid med sangskrivning, indspilninger og finpudsninger har Thomas Ring premiere på sin første single. Den bærer den sigende titel ”Break the Silence” og er skrevet af Thomas Ring selv.


- Min virkelige drivkraft i musikken har altid været drømmen om at komme ud med mine egne sange. Så det hér er min lille baby. Mit hjerteblod. Det er helt fantastisk at være nået hertil, siger Thomas Ring.


”Break the Silence” rammer første gang publikums ører ved X Factor-showet fredag d. 11. februar, hvor han optræder live. Herefter bliver det sat til salg digitalt.


- Det er et popmusik med et ekstra lag under, afslører Thomas Ring.


- Den har et håndspillet klaverstykke, som viser, at vi har arbejdet organisk, men der er også nogle elektroniske momenter, der giver mere smæk på. Og så er det en fortælling. Det kommer til at kendetegne store dele af pladen.


Thomas Ring er den første X Factor-vinder, der har skrevet sit materiale, og hele albummet lander 7. Marts, og kommer til at indeholde 11 numre.


Siden sin sejr ved sidste års X Factor har han – foruden albumarbejdet – passet sit job som lærer på Hellerup Skole og optrådt på en række festivaler.


Efterårsturne
I løbet af foråret 2011 drager Thomas sammen med sit band på en mindre eksklusiv forårsturne rundt i Danmark:
Thomas’ band består af fire dygtige musikere: Rune Buhr på bas, Rune Kristensen på trommer, Søren Vestergaard på guitar og Thor Nissen på keyboard. Der er hermed lagt op til en fantastisk koncertoplevelse, når Thomas og band går på scenen. -L-