x
When Saints Go Machine

When Saints Go Machine
Vega
D. 19.05.2011 Kl. 21:00

Danske When Saints Go Machine havde nok at se til i 2010. De gav bl.a. to helt udsolgte koncerter, sammen med Turboweekend, på Store VEGA og fik i desuden æren af at åbne Roskilde Festivals største scene. 


De fire herrer, med Nikolaj Manuel Vonsild i front, har haft stor succes siden udgivelsen af deres anmelderroste debut, Ten Makes A Face (2009), men allerede i 2008 gjorde de sig bemærket da vandt prisen 'P3 Talentet' til P3 Guld. Prisen fik de bl.a. på baggrund af deres selvbetitlede EP der kom i juni samme år. 


Den 19. maj er When Saints Go Machine så igen klar til at indtage VEGA, denne gang alene og i de mere intime rammer på Lille VEGA. Med sig har de en hel bunke nyt materiale. For bare tre dage før, nemlig den 16. maj, slipper de deres andet studiealbum, Konkylie.


Om den nye udgivelse siger Nikolaj Vonsild: "Konkylie er blevet det album vi drømte om at lave....Det er et personligt album, der indeholder mange følelser og viser alle vores kompetencer. Vi vil ikke skjule noget bag en påtaget enkelhed; i vores musik skal man lytte efter for at få det hele med."
Første single fra albummet bliver sluppet i marts og lytterne kan forvente et genhør med Vonsilds karakteristiske vokal og den mørke downtempo club lyd. En lyd der har gjort When Saints Go Machine til et at de mest interessante navn på den danske scene de seneste år.


- SLW-