x
Black Country Communion

Black Country Communion
KB Hallen
D. 12.07.2011 Kl. 21:00

Kørestolspladser kan kun købes igennem Billetlugens Callcenter på tlf. 70 263 267.

Et klasse rocksammenkog eller et klassesammenkog af rock du bestemmer selv! Ikke desto mindre er det denne samling af musikere fra rockmastodonter som Deep Purple, Black Sabbath, Dream Theater og Led Zeppelin, der den 12. juli krydser klinger i KB Hallen på tungeste og mest beskidte vis. Det er allerførste gang, BCC gæster Danmark, og når de uforskammet rocker KB Hallen den 12. juli, er firemandsbandet samtidig højaktuelle med deres anden albumudgivelse, der udkommer i juni.


BCC består af 'The Voice of Rock' Glenn Hughes' (Deep Purple og Black Sabbath) karakteristiske rå og stadig autentiske vokal og svedige basgang, Jason Bonhams (Led Zeppelin) dynamiske og hårdtarbejdende trommebeats, Derek Sherinians (Dream Theater) smidige og intense keyboardbehandling, og sidst men ikke mindst Joe Bonamassas enestående og ekvilibristiske guitarriffs.
Kald det hard-rock, heavy-rock, blues-rock, funk-rock, kald det hvad du vil, men sammen er engelsk-amerikanske BCC den perfekte konstellation af et vaskeægte rock 'n roll band i den klassiske betydning. De bringer os tilbage til rødderne af rock 'n roll. Dermed ikke sagt, at det alt sammen er hørt før. Tværtimod. Ved at trække på deres erfaring genopliver de genren. De tilfører musikken speed, rumfang og variation. Med andre ord, en opdateret version. Det er en Glenn Hughes, som oplever sin anden ungdom. Det er en dyster og hård side, som møder jam og spillelyst. Men allermest er det kvalitet i en tid af kvantitet.


Da det hårdtrockende firkløver i september 2010 udsendte debutalbummet, 'Black Country', blev BCC hurtigt døbt Supergruppen. Albummet strøg direkte til tops på den officielle UK Rock Album Chart og anmelderroserne tordnede gennem luften verden over. Men BCC er ikke typer, der hviler på laurbærrene, for nu venter et nyt studiealbum og en annonceret sommer-tour 2011, der fører bandet til København den 12. juli. Og mon ikke der nok skal blive spillet en røv eller to ud af bukserne i KB Hallen.-A-