x

Ravels Bolero
Koncerthuset
D. 29.09.2011 Kl. 19:30

Kørestolspladser sælges kun gennem Koncerthusets kundecenter på tlf: 3520 6262

For bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

DR SymfoniOrkestret

Dirigent: Marc Soustrot
Solist: Anna Caterina Antonacci (Oprindeligt med Measha Brueggergosman som solist.)


Tomasi: Fanfares liturgiques
Schönberg: Verklärte Nacht
Chausson: Poème de l’amour et de la mer
Ravel: Bolero

Ravels berømte orkesterstykke Bolero er et stykke, der skal opleves i en koncertsal. Selv om man tror, at man kender det på forhånd, gør det et voldsomt indtryk at høre musikken folde sig langsomt ud i salen. Ravels sensuelle melodier snor sig rundt i orkestret, lilletrommen bliver insisterende ved, og det hele ender med en eksplosion. Af gode grunde spiller DR SymfoniOrkestret Bolero til sidst!


 Sopranen Measha Brueggergosman har desværre meddelt, at hun ikke kan medvirke ved DR SymfoniOrkestrets koncerter 29/9 og 1/10. En kompliceret graviditet betyder nemlig, at hun er nødt til at aflyse alle engagementer frem til april 2012.


 Det er dog lykkedes at finde en erstatning i skikkelse af sopranen Anna Caterina Antonacci. Hun kunne både opleves som Carmen på DKT og under Festuge Classic i Aarhus sidste år. Hun karakteriseres af mange som en af verdens førende Carmen-mezzosopraner, bl.a. i lyset af den forrygende opsætning på Covent Garden i 2007 hvor han sang med Jonas Kaufmann ved sin side (Udgivet på Decca 2008).


 


Som ekspert i det franske opera-repertoire hopper hun direkte ind og overtager Brueggergosmans engagement som solist i Chaussons Poême de l'amour et de la mer.


 


Oplev også Ravels berømte orkesterstykke Bolero - et stykke, der skal opleves i en koncertsal. De sensuelle melodier snor sig rundt i orkestret, lilletrommen bliver insisterende ved, og det hele ender med en eksplosion.