x

Rock'n'roll Night 2011-buffet
Nykøbing F. Teater
D. 26.03.2011 Kl. 18:00

Arr: Brydeklubben Thor
Gebyr 20,-
Num. siddepl. v. borde.
Spisning kl. 18, Italiensk Buffet & Rock'n'Roll Night.
Dørene åbnes kl. 17:30.
For kørestolsplads kontakt Nykøbing F. Teater på tlf. 54 88 99 55
www.nfteater.dk
Mere info på www.bkthor.dk eller facebook gruppen, "Rock'n'Roll Night 2011.

Brydeklubben Thor byder lørdag den 26. marts 2011 på "gang i den" når der bydes på "Rock´n Roll Night 2011", på Nykøbing F. Teater.
Det bliver tyske "Blue Haley Band" fra Berlin der denne aften fra kl. 21:00-02:00 vil stå for musikken, og der er i den grad lagt op til en aften på dansegulvet, og hvor der vil blive spillet det ene Rock´n Roll hit efter det andet.
"Blue Haley Band" er et kopi band af legendariske Bill Haley & his comets, der i 50´erne og 60´erne producerede det ene hit efter det andet, heriblandt Rock Around the Clock, Razzle Dazzle, Skinnie Minnie, Mambo Rock osv.
Derudover byder det tyske Rock´n Roll band også på masser af hits fra dengang, og der kan forventes numre fra Elvis Presley, Little Richard, Chuck Berry, Fats Domino, Cher, Connie Francis og klassikere fra musicalen Grease.
Det 5-mands store orkester har til aftenen også deres kor "Blue Cats" med.
Den lokale disc-jockey Fido spiller 50 og 60´er hits under spisningen, og han supplerer de "Blue Haley Band" mellem 21:00 og 02:00, med musik fra dengang da der var engang.
I Brydeklubben Thor glæder vi os vildt til at præsentere "Blue Haley Band" på Nykøbing F. teater. Det er nemlig ikke helt tilfældigt at det netop er dette band, som nu skal starte en forhåbenlig fast tradition op i Nykøbing Falster, som thorbryderne vil gøre "Rock´N Roll Night" til.
Flere af klubbens bestyrelsesmedlemmer oplevede nemlig det tyske band i Berlin i oktober måned under en ferie, og bandet blev straks booket til BK Thors 100 års jubilæum i november 2010. Dette blev også en kæmpe succes, og Brydeklubben Thor var ikke i tvivl om at "Blue Haley Band" skulle spille i Nykøbing F igen.
Det kommer de til nu, og vi håber selvfølgelig at rigtig mange vil give sig selv en glad og festlig aften, med masser af god Rock´n Roll hits.
Der kan læses mere om det tyske Rock´n Roll Band på deres hjemmeside www.bluehaley.de og på facebookgruppen "Rock´n Roll Night 2011"