x
Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy
KB Hallen
D. 10.04.2010 Kl. 20:00

Kørestolsbrugere skal købe almindelige ståpladser.
Man kan max købe 10 billetter pr. ekspedition. EKSTRAKONCERTER d. 16+17 april i KB Hallen.

Reunion Tour 2010:
Dizzy Mizz Lizzy imødekommer fans


Gruppen skriver dansk rockhistorie ved at udsælge hele turneen på et kvarter. En række ekstrakoncerter er i hast arrangeret


KB-Hallen på henholdsvis 15 sekunder og et minut, Esbjerg på syv minutter, og Odense, Århus og Aalborg på et kvarter. Knapt var billetsalget til Dizzy Mizz Lizzy´s Reunion Tour 2010 sat til salg i går søndag, før samtlige spillesteder kunne melde alt udsolgt. Aldrig tidligere har et dansk rockband udsolgt en turné så hurtigt, og den store interesse er da også kommet bag på alle. Ikke mindst på gruppen selv.


"Vi var godt klar over, at der var en stor interesse for at se os igen, men at den var så stor, har forbavset os. Det er både frygtindgydende og fantastisk", fortæller Tim Christensen, som brugte det meste af søndagen på at læse og besvare mails fra fans. Ikke mindst de mange, der måtte klikke forgæves efter billetter.


"Det er en fornøjelse at være i så tæt kontakt med fanskaren og derved mærke begejstringen så direkte. Mellem 2 og 3.000 fans har skrevet, og det gør naturligvis et stort indtryk, når mange af dem ikke har kunne få billetter", fortæller Tim Christensen.


Søndagen igennem er der derfor blevet arbejdet på højtryk for at imødekomme den store efterspørgsel, og det er lykkedes at arrangere ekstrakoncerter i København, Århus og Esbjerg, mens koncerten i Odense flyttes for at skaffe yderligere 3.000 billetter.


"Vi er godt klar over, at den store interesse forpligter, og derfor vil Martin, Søren og jeg også gøre vores absolut bedste for at indfri de store forventninger", lover Tim Christensen.


De nye koncerter er:
Odense
Koncerten i Odense Idrætshal flyttes til:
Arena Fyn, fredag 26. marts 2010 kl. 20:00 + support
Forsalg: www.billetnet.dk


Esbjerg
Ekstrakoncert:
Tobakken, søndag 28. marts 2010 kl. 20:00 + support
Forsalg: www.billetten.dk


Århus
Ekstrakoncert:
Scandinavian Congress Center, torsdag 1. april 2010 kl. 20:00 + support
Forsalg: www.billetnet.dk


København:
Ekstra ekstrakoncert:
KB-Hallen Fredag d. 16 april 2010 kl. 20:00 + support
Forsalg: www.billetlugen.dk


København:
Ekstra Ekstra ekstrakoncert:
KB-Hallen Lørdag d. 17 april 2010 kl. 20:00 + support
Forsalg: www.billetlugen.dk. -A-