x

Marionette - Vip Billet Til 4 Personer
The Rock
D. 19.03.2011 Kl. 22:00

VIP billet til 4 personer inkl 1 fl. Jim Beam m. vand og is + 1 fl. husets bobler og eget bord hele natten.

Marionette har tilført den svenske metal scene ny energi siden debuten "Spite" i 2008. Bandet blev dannet i 2005 og fik hurtigt opmærksomhed på den svenske metal scene ved at vinde en række nationale og internationale musikkonkurrencer.
I begyndelsen af 2008 indspillede Marionette deres debutalbum der er mixet og masteret af Christian Silver (Sonic Syndicate). Udgivelsen blev fulgt op af en intens touring bl.a. i UK som headliner sammen med Deathstars.
Herefter samlede Marionette et produktionsteam der omfattede Pontus Hjelm (Dead By April) og den grammy vindende producer Åke Parmerud. Fredrik Nordström (In Flames, At The Gates, Bring Me The Horizon) og Peter I De Betou (Dimmu Borgir, Meshuggah) varetog mixing og matering. "Enemies" var hermed født til kritikerros ved den europæiske udgivelse i slutningen af 2009 og begyndelsen af 2010 i Nordamerika og Japan.

"Særlig anerkendelse gives til bandets aggressive lyd, stilistiske dybde, tekniske samhørighed, og en iboende evne til at gå linjen mellem ubønhørlige tyngde og kommercielle appel" (Kerrang! Magazine).

Efter udgivelsen fulgte en række skandinaviske shows med Five Finger Death Punch i november 2009 og Europa-datoer med Blessthefall. "Enemies" blev nomineret til en svensk Metal Award i kategorien "Bedste Death Metal Album" i 2009.

I juli 2010 gik Marionette endnu engang i studiet med produceren Fredrik Nordström og begyndte at indspille det endnu unavngivne tredje album - det første med den nye forsanger Alexander Andersson. I efteråret 2010 blev indspilningerne sat på pause til fordel for at headline "The Slaughtour 2010" i UK samt at opvarme for Dark Tranquillity på deres skandinaviske datoer på deres “Where Death Is Most Alive Part II” Tour. Med en loyal og energisk fanskare, og nyt album godt på vej, vil Marionettes fortsatte bestræbelser på at præge metalscenen ikke gå ubemærket hen.

De har netop afsluttet deres Europa tour med Muderdolls og gæster nu The Rock CPH. Her lover de at spille nye sange fra det kommende album samt fanfavoritter fra "Spite" og "Enemies" -A-