x

Anal Cunt
The Rock
D. 27.05.2011 Kl. 22:00

VIP billet til 4 personer inkl 1 fl. Jim Beam m. vand og is + 1 fl. husets bobler og eget bord hele natten.

De legendariske grind-konger i ANAL CUNT er endelig tilbage på dansk grund!
ANAL CUNT blev dannet den 1. marts 1988 i byen Newton, Massachusetts, i nærheden af Boston af Seth Putnam, der tidligere havde været medlem af bands som Executioner og Satan’s Warriors. Oprindeligt havde bandet for øje at fremstille en form for 'anti-musik; uden rytme, beats, riffs, sangtekster, sangtitler eller andre af de normale funktioner i et band. Det siden blevet til hele 11 albums plus det løse!

I april 2010 meddelte Seth Putnam, at albummet ’Wearing Out Our Welcome’ næsten var færdigt. Albummet blev forsinket på grund af, at Josh Martin (guitarist) var i fængsel og sidste guitar spor ville blive lavet, når han blev løsladt. Den 11. maj 2010 meddelte Seth Putnam, at bandet har besluttet at opdele ’Wearing Out Our Welcome’ i to albums. "Cock rock sangene" ville blive udgivet på et album kaldet 'Fuckin A' i en stil, der svarer til Mötley Crüe's debut 'Too Fast For Love’ og noisegrind sangene ville blive udgivet på et album kaldet ’The Same Old Shit'.

’The Same Old Shit' ville også inkludere kor fra sangere fra bands som The Raunchous Brothers, Vaginal Jesus, og Mudoven. Den 22. juni 2010, afsluttede Seth Putnam 'Fuckin A'. Sangene "Fuck Yeah" og "Cranking My Band's Demo on a Box at the Beach” blev udgivet via Myspace Music.

Den 24. juni 2010, meddelte Seth Putnam på ANAL CUNT’s Myspace blog, at guitaristen Josh Martin "er ude af ANAL CUNT". Putnam fortsatte med at udtale, at eftersom Martin er væk, vil bandet nu være i stand til at spille sange de ikke tidligere har kunnet spille før, og at bandet ville spille og optage som en duo. ’Fuckin A' blev udgivet den 11. januar 2011.


Samtidig blev det meddelt, at Josh Martin er igen tilbage i Anal Cunt - efter kun to shows udføres som en duo. -A-