x
Sufjan Stevens

Sufjan Stevens
Vega
D. 01.05.2011 Kl. 20:00

Ændringer i tidsplanen :
19.00 Dørene åbner

19.30 DM Stith

20.30 Sufjan Stevens


MAGISKE SUFJAN STEVENS TILBAGE I VEGA


Der var skyhøje forventninger til multiinstrumentalisten Sufja Stevens, da han efter fem år sendte sit andet reelle udspil "The Age Of Adz" på gaden, og med albummet slog Sufjan Stevens en stor fed streg under den enorme musikalitet han besidder - og som han i den grad forstår at formidle.


Det er et smukt lydbillede, der udover Sufjans skrøbelige smukke vokal rummer en skøn facet af folk, rock, hymne, en intens historiefortælling der understreger at Sufjan Stevens ikke kan sættes i bås.


Det er fem år siden den amerikanske singer/songwriter gæstede et udsolgt Store VEGA og tryllebandt det københavnske publikum, med hans originale og elektronisk sprudlende musik, hvor detaljerne ligefrem står i kø, og afslører hvorfor Sufjan Stevens ikke kun er anmeldernes darling.


Det er stærkt udfordrende og stemningspræget musik, der bevæger sig mellem det rørende intime til et storladent mesterværk .


På scenen dækker denne hyperaktive musiker op til et stemningsbærende koncept, der vikler publikum ind i Stevens episke univers så man både bliver berørt og revet med af en dybt original og kompleks oplevelse.


-MP-