x

Lowplugged Friday: Benjamin Aggerbæk
Studenterhuset
D. 25.02.2011 Kl. 20:00

Lowplugged Fridays er ikke kun for singer/songwriters men for alle former for bands og solister, som måske har lyst til at udfordre deres udtryk i en mere ”nedbarberet” retning. Koncerterne må ikke larme mere, end at publikum kan sidde omkring scenen uden at skulle frygte for deres hørelse – altså ingen rocktrommer og guitarfeedback men udelukkende fed stemning fra scenen som passer til resten af arrangementet; en hyggelig fredagscafé med studievenlige priser.

De seneste år har Benjamin Aggerbæks musik bragt ham rundt i store dele af verden og lagt grunden for hans tre ugentlige sangskriver-scener. Nu er Aggerbæk klar med sin anden plade – en plade der i høj grad indkapsler spillemandens liv på farten. Siden 2006 har Benjamin Aggerbæk været i New York ikke mindre end syv gange for at give koncerter. I 2008 blev det til en længere tour, der også bragte ham til Austin, Odessa og Chicago og senest, i 2009, 11 koncerter i New York med fuldt band. Lægger man hertil de tre ugentlige sangskriver-scener Benjamin arrangerer i København samt en god portion andre koncerter i ind- og udland, tegner der sig et billede af en mand på farten. Benjamins inspirationskilder er så forskellige som Louis Armstrong, Tom Waits, Led Zeppelin, Bach, Händel m.fl.

Husk at Studenterhuset hver fredag eftermiddag har Happy Hours fra kl. 14 – 19, hvor to fadøl fra Ølfabrikken koster 40 kr. for medlemmer og 60 kr. for ikke-medlemmer!