x
The Wong Boys - Support: Kings of Dark Disco

The Wong Boys - Support: Kings of Dark Disco
Bremen
D. 19.03.2011 Kl. 19:00

Du finder Bremen her:
Nyropsgade 39-41
1602 København V

The Wong Boys, Support: Kings Of Dark Disco

The Wong Boys er et elektronisk undergrundsband bestående af Stefan Kvamm og Frank Ziyanak. Deres debutalbum ”The Wong Boys” er produceret i samarbejde med Carsten Heller, der bl.a. også har produceret musik for Spleen United, Veto og Nephew. The Wong Boys er slået igennem på de danske radiobølger, og debuterede i 2010 med numrene ’Gold Teeth’, ’Git Ur Fuk On’ og ’Megastar’. Herudover var The Wong Boys nomineret til P3 prisen ’Eksperimentet’ og optrådte, ved samme lejlighed, live.


Den 1. november 2010 udgav "The Wong Boys" deres andet album, "W". For albummet modtog The Wong Boys 5 stjerner i Gaffa. Derfor inviterer de nu til en eksperimenterende The Wong Boys koncert på Bremen d. 19. marts 2011. Her optræder de i en lidt anden konstellation end normalt, duoen bliver nemlig udvidet med trommeslageren Ibber (kendt fra Death To Frank Ziyanak) en udvidelse, der gør den voldsomme energi, som bandets koncerter allerede er kendt for, endnu mere markant og absurd.


Kvamm og Ziyanak har desuden oprettet en 24-timers telefonhotline ’For The Fat And The Lonely’, hvor fans og fjender kan ringe ind og få en snak med drengenes telefonsvarer.

Support: Kings of Dark Disco
Kings Of Dark Disco præsenterer et lydunivers, der mikser dansabel pop og kosmisk dekadence og melankoli, der gør at musikken både bevæger fødderne og sind. Inspirationen til musikken er en bastardparring af fransk disco (Daft Punk, Space, Justice med flere) og dekadent synthpop (New Order, OMD, Human League, Kraftwerk) med inspirationskilder som David Bowie og Michael Jackson. -A-


www.bremenlive.dk