x
Fallulah - Fallulah - Ekstraekstrakoncert

Fallulah - Fallulah - Ekstraekstrakoncert
Koncerthuset
D. 07.04.2011 Kl. 20:00

For bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Fallulah har været i vælten, siden hun vandt P3 Prisen ved P3 Guld. Der har været rift om billetterne til koncerten i Koncerthuset, og det er nu lykkedes at sætte en ekstrakoncert op onsdag 6. april
Turnéen er blevet planlagt efter den kæmpe succes, hun oplevede med debutalbummet The Black Cat Neigbourhood, der udkom i foråret 2010, og nu er genudsendt i en version, som inkluderer den aktuelle single "Out Of it". Cd'en blev kaldt et kantet popalbum på internationalt niveau og fik 5 stjerner i Gaffa. Albummet har nu ligget på den danske hitliste i 18 uger og topper netop nu med en 4. plads!


Dobbelt nominering
Også som livemusiker har Fallulah vundet respekt - under overskriften "Med kurs mod stjernerne" fik hendes optræden ved årets Roskilde Festival 5 stjerner i Soundvenue - og anmelderen fortsætter: "Lad det være sagt med det samme - 25-årige Maria Apetri aka Fallulah er i mine øjne den mest interessante danske sangerinde hørt meget længe. Og gennem den 50 minutter lange koncert på Pavilion Junior mandag aften imponerede Fallulah ... med den ene intelligente og kringlede popsang efter den anden."