x
Sami Yusuf

Sami Yusuf
Koncerthuset
D. 08.03.2012 Kl. 21:00

Kørestolspladser sælges kun gennem Koncerthusets Kundecenter på tlf: 3520 6262


For bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Sami Yusuf
Koncertsalen, 08. marts 2011 kl. 21:00


Den britiske multi-instrumentalist og singer-songwriter, Sami Yusuf, har netop offentliggjort en europæisk turné i marts 2011 med stop i Tyskland, Norge, Sverige samt i Koncerthuset i DR Byen.

Hans seneste album "Wherever you are" er netop udkommet, og det markerer en ny begyndelse for Sami Yusuf. Det er inspireret af personlige oplevelser og er en følelsesmæssig rejse, der kombinerer Yusufs helt egen lyd med dybe og inderlige tekster, der tilsammen formidler et budskab om kærlighed, fred og tolerance. Et mix, som Sami Yusuf selv kalder "Spiritique".

Sami Yusuf er kendt for at bruge sin kunst og musik som et middel til at fremme budskaber om kærlighed, barmhjertighed, fred og tolerance, samtidig med at han tilskynder unge til at være stolte af deres identitet, og blandt andet derfor synger han både på arabisk, tyrkisk, urdu og engelsk.

Sami Yusuf har tidligere gæstet Danmark, bla. med en koncert i et fuldt Farum Arena i foråret 2010, og i 2009 indspillede Sami Yusuf sangen "Try not to cry" sammen med danske Outlandish i forbindelse med velgørenhedsprojektet Free Palestine.

Hans to første cd'er, "al-Mu'allim" og "My Ummah" solgte mere end 5 millioner eksemplarer verden over. Læs mere om Sami Yusuf på: www.samiyusufofficial.com