x
Håkan Hellstrøm

Håkan Hellstrøm
Koncerthuset
D. 12.03.2011 Kl. 20:00

Håkan Hellström
Koncertsalen, 12. marts 2011 kl. 20:00


I november 2010 spillede Håkan Hellström en totalt udsolgt koncert på Store Vega i København, hvor et medlevende publikum fik næsten 2½ time af svenskerens stærke bagkatalog at høre. Koncerten fik bl.a. følgende ord med på vejen af Gaffas anmelder: "Denne koncert vil med stor sandsynlighed blive den som andre af hans koncerter bliver målt op ad for fremtiden. Var det lige så vildt som denne aften?"

Det kan vi få svar på allerede til marts, hvor han vender tilbage til Danmark bl.a. for at give koncert i København, lørdag 12. marts i Koncerthusets store koncertsal.

Håkan Hellström udkom med et nyt album, 2 Steg Från Paradise, i oktober, og med det har han for alvor taget publikum og anmeldere med storm. Han er nu større end nogensinde i hjemlandet Sverige, hvor flere anmeldere har udråbt hans seneste album til det bedste svenske album i dette årtusind. På live-siden er der også kun roser og topkarakterer til den charmerende og medrivende svensker, som på de 10 år, der er gået siden "Känn ingen sorg för mig Göteborg", igen og igen har bevist, at han hører hjemme i den absolutte top af nordisk musik.