x
Eivør & Dr Big Bandet

Eivør & Dr Big Bandet
Koncerthuset
D. 18.03.2011 Kl. 20:00

DR Big Bandet
Eivør & DR Big Bandet
Studie 2, 18. marts 2011 kl. 20:00


Eivør vender tilbage til DR Big Bandet

Der er seks år siden Eivør og DR Big Bandet udgav cd'en Trøllabundin - men de er stadig troldbundne og kan opleves i Koncerthusets Studie 2 fredag 18. marts
Der er naturligvis løbet meget vand i åen siden 2005. Eivør har udgivet flere albums, senest "Larva", der udkom i oktober og fik flere anmeldere til at hævde, at hun måtte have kontakt med nogle over- eller underjordiske væsner! Albummet blev gennemgående rost for at være modigt og for at slå Eivørs kvaliteter som sanger fuldstændig fast.

Også live får hun roser, ved en koncert i Jazzhouse sidste år, hvor Eivør gik jazzens veje, skrev Politikens anmelder: "Hendes stemme havde masser af variation. Støvet, sensuel og tilbageholdt i stille øjeblikke og glasklar, fokuseret og pågående, når det skulle være vildt. Hun viste noget af jazzpotentialet med cd'en ' Trøllabundin' med DR Big Bandet for tre år siden, men det var med medbragt materiale fra Syðrugøta.

Men at hun havde så meget at tilføre jazzens gyldne bagkatalog, som torsdagen i Jazzhouse slog fast med syvtommersøm - det må være kommet bag på mange.

Koncerten i Koncerthuset bliver en blanding af Eivørs nye sange arrangeret for big band og numre fra Trøllabundin.