x
Jose Gonzalez & the Gothenburg String Theory

Jose Gonzalez & the Gothenburg String Theory
Koncerthuset
D. 26.03.2011 Kl. 20:00

Kørestolspladser sælges kun gennem Koncerthusets kundecenter på tlf: 3520 6262


For bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

José González
The Gothenburg String Theory
José González og The Gothenburg String Theory
Koncertsalen, 13. april 2011 kl. 21:00
Ekstra koncert


Efterspørgslen på billetter til den svenske sanger José González' koncert med The Gothenburg String Theory i Koncerthuset er så stor, at en ekstrakoncert er sat op 13. april.

Koncertsalens unikke rum med dens perfekte akustik og de gode sæder, klæder den specielle konstellation, med José González' kendte magnetiske bløde stemme, og de minimalistiske melodier. Tilsat fantastisk smukke og inderlige tekster, og det 20 mand store orkester, er der lagt op til en hel speciel musikalsk oplevelse.

Den unge svenske sanger og sangskriver José González udgav i 2003 sin første EP "Crosses", der hurtigt blev efterfulgt af debutalbummet "Veneer" og skabte en enorm international popularitet og respekt for det nye unge talent.

Hypen omkring José González eksploderede, da hans coverversion af The Knifes "Heartbeats" blev brugt i den amerikanske hitserie The O.C. og Sonys reklame med 250.000 hoppebolde og ændrede González' status fra lovende upcoming-navn til verdensstjerne.

Andet album "In Our Nature" udkom i 2007, og ligesom forgængeren modtog albummet overvældende ros fra både anmeldere og den stadig voksende fanskare.
González' varemærke er klassisk sologuitar, med hans magnetiske, bløde stemme i centrum og melodierne er næsten minimalistiske tilsat Josés fantastisk smukke og inderlige tekster.

Nu har den unge svensker så indgået et samarbejde med det 20-mand store orkester The Gothenburg String Theory og leverede på Göteborgs Kulturkalas 2010, en sand triumf af en opvisning, som har udviklet sig til en fuld europæisk turné hvor den specielle konstellation også kommer forbi Danmark.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Beatbox Concerts.

Dørene åbnes kl 20.