x

Mikael Wiehe Solo
Koncerthuset
D. 03.04.2011 Kl. 20:00

For bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Mikael Wiehe
Studie 2, 03. april 2011 kl. 20:00


Når Mikael Wiehe træder på scenen i Koncerthusets Studie 2, får publikum er tur på "Memory Lane", fra den ræverøde musik fra 70'erne til de mere personlige sange fra de senere år.
Musikalsk slog Mikael Wiehe sit navn fast i 70'erne i Hoola Bandoola Band sammen med Björn Afzelius og Peter Clemmedson. Senere dannede han sit eget band Mikael Wiehe og Co og fortsatte også samarbejdet med Björn Afzelius.

Både musikalsk og sprogligt har Mikael Wiehe alle årene været inspireret af Bob Dylan og udgav i 2006 og 07 to cd'er med Dylans musik i svenske rammer. Selv om en del af Mikael Wiehes musik har et markant politisk budskab har han altid formået at ramme bredt og folkeligt, fordi han mestrer den sjældne kunst at kombinere det politiske budskab med den indlevende lyrik.
Senest har Mikael Wiehe udgivet cd-samlingen "ALDRIG BLI SOM NI - SÅNGER OCH SYNVINKLAR", 16 albums, der fører lytteren gennem Mikael Wiehes liv. Albummet er samtidig en biograf om en generation, der voksede op med en følelse af, at verden var under forandring. "Aldrig Bli Som Ni" er en historie om politik, kærlighed, rejser og kamp, skrevet med den perfekte doserede ironi og flammende, stille vrede.

Dørene åbner kl. 19