x
Veto Plus Special Guests

Veto Plus Special Guests
KB Hallen
D. 08.10.2011 Kl. 20:00

Den toneangivende kvintet, der 28. februar 2011 udgiver deres tredje studiealbum, gæster i marts og april måned seks danske byer for at præsentere deres nye album. Vetos forårskoncert i Store Vega i København er for længst udsolgt, og derfor offentliggør bandet i dag en ny koncertdato i hovedstaden. Det bliver 8. oktober 2011 i KB-Hallen.


På deres tredje album, "Everything Is Amplified", løsner Veto strukturerne og lader legen og det kreative kammeratskab styre. Alle sitrer utålmodigt for at høre deres seneste værk, og singlen "This Is Not" satte radiodagsordenen fra dag ét ved at være P3's Ugens Uundgåelige.
Bandets nye album er væsentligt mere åbent og roligt end sin stramme og sammenbidte forgænger "Crushing Digits" fra 2008. Forsanger Troels Abrahamsen udtaler: "Vi er nået til et punkt, hvor vi giver plads til at lege mere, hvorimod vi tidligere har været meget strukturerede og systematiske. Så der er højere til loftet og mere knald på kor og rumklang på pladen. "En af bandets grundfilosofier er nemlig, at vi skal udvikle os, og vi stopper først, når den udvikling forsvinder. Det skal være en evighedsmaskine, hvor hvert eksperiment både giver os nogle svar og åbner op for nye spørgsmål." -A-