x

Artillery Vip
The Rock
D. 30.04.2011 Kl. 22:00

Billet til 4 personer inkl. 1 fl.Jim Beam og vand/ is + 1 fl. husets bobler og eget bord hele natten.


Danske Artillery er en af Europas tidligste eksponenter indenfor thrash metal, og bandets bidrag til genren er svært at ignorere. Den danske kvartet har haft held med at sammensmelte brutalitet med teknisk detalje og stærke melodier.


Bandet fik anerkendelse verden over allerede inden udgivelsen af deres første officielle album, og bandets albums er at betragte som klassikere i thrash genren. På grund af manglende støtte fra pladeselskaber og interne tvister i bandet, nåede Artillery aldrig deres gennembrud og blev opløst i 1993. Flere forsøg på at genforene bandet i de følgende år blev desværre ikke en realitet.


I 2008 besluttede den klassiske kerne af Artillery, bestående af Morten og Michael Stutzer, samt bassist Peter Thorslund og trommeslageren Carsten N. Nielsen at finde sammen igen. Herefter fulgte den nye forsanger Søren Adamsen der giver bandet en forynget energi.


Et nyt kapitel i Artillery blev lanceret med deres seneste studiealbum "When Death Comes" der også udfylder tomrummet mellem fortid og fremtid.-M-