x

Electric Temple Land - M. Lucy Love, Copyflex, Jsl
Templet
D. 13.05.2011 Kl. 21:00

D. 13 Maj


Der er sket meget for LUCY LOVE siden det roste debutalbum "Superbillion" udkom i starten af 2009, lige efter at hun havde vundet P3 Guld/eksperimentet. Sammen med veteranproduceren og bandmedlemmet Yo Akim er hun på halvandet år gået fra at være et undergrundsfænomen i det københavnske natteliv til at spille opvarmning til Underworld på et stadion i Toscana, fejre 1. maj foran tusindvis af autonome i Rom, gå amok på supertrendige YOYO i NottingHillArtsClub i London, opleve Færøsk storm på G! Festival, få Roskilde Cosmopol til at koge i 2009, samt levere forrygende shows til festivaler og spillesteder i hele Europa. Derudover var LUCY LOVE nomineret til P3 Prisen og P3 Lytterhittet i 2010.

Med den første nye single "Poison", som blev P3s uundgåelige, bevæger LUCY LOVE sig væk fra sit grimedronning-stempel, og i stedet er betegnelsen Rapsangerinde opstået. Lucy og Joakim åbner op for et bredere lydunivers, med fængende hooklines og intelligente electro-produktioner tilsat en stor dosis kant og attitude.D. 14 Maj
FAGGET FAIRYS rykker dig rundt med deres æggende electrobeats, sange der kilder, rå grime og sensuelle balkan toner. Debutalbummet "Feed the Horse" er indspillet i New York med producer Rasmus Bille Bähncke, der har blandt andre Backstreet Boys og Elton John på samvittigheden. Fordi Bähncke ikke har nogen forudindtagede meninger om, hvordan klubmusik skal lyde, men ved præcis, hvordan man skærer en popsang, er "Feed the Horse" blevet noget så unikt som et hardcore klubalbum med masser af catchy ri-s, organiske instrumenter og variation på melodierne. Carla Camilla drejer smilende knapper og leverer beats, mens Ena river klub efter klub op ved roden med en brændende performance, der ubesværet svinger mellem hardcore og honning.
Fagget Fairys er en eksplosiv cocktail af Islam, lesbianisme, true love og beats til benet. Enjoy!

WHITE PONY, bestående af Lasse Lyngbo (Diefenbach) og Pato Siebenhaar (Trolle//Siebenhaar), kom første gang på undergrundens læber, da de vandt den første af en række iPod Battles. Faktisk var konkurrencen også første gang WHITE PONY optrådte sammen men makkerskabet viste sig hurtigt at være meget succesfuldt. Allerede efter få måneder fik gruppen skabt sig et stort undergrunds hit med deres cover-version af Ol´ Dirty Bastards "Shimmy Shimmy Ya", og et halvt år efter lagde de bogstavelig talt de danske klubber ned med deres debutsingle "Falling" (feat. Tobias Klippenberger fra The Floor Is Made Of Lava og Asbjørn Auring Grimm fra Decorate.Decorate), der blev valgt til Ugens Uundgåelige på P3.

Herefter er det bl.a. blevet til optrædender på Roskilde Festival, SPOT Festival, Skanderborg Festival og DR2 Backstage med Powersolo og Diefenbach. WHITE PONYs længe ventede debutalbum "K Town Stomp" udkom i februar 2010.

LULU ROUGE, som optræder med DJ set til Electric Temple Land, er i sjælden grad et barn af det københavnske klubmiljø. Sammen med den ligesindede og mangeårige samarbejdspartner Trentemøller, spillede Buda og T.O.M. for år tilbage til de populære søndags chill out på Luftkastellet i København - og skabte her grundlaget for deres senere virke. T.O.M. drog derefter på musikalsk jordomrejse med Trentemøller - og spillede de næste år rundt omkring på jordkloden, mens Buda passede sit DJ- og producerarbejde i Danmark. Nu er de sammen igen - og tiden er inde til for alvor at sætte LULU ROUGE i højsædet. De Sorte Spejdere var blandt de første til at hype LULU ROUGE og gjorde det igennem længere tid - men anmelderne var enige om at hypen var aldeles fortjent, da duoen i maj 2008 sendte debutalbummet "Bless You" på gaden med gæstebidrag fra bl.a. Trentemøller, Abdullah S. og Mikael Simpson. "The next big thing to come out of Denmark!", har Trentemøller kaldt LULU ROUGE i engelsk presse - de danske anmeldere var aldeles enige og det samme var publikum på festivalerne i Roskilde og Skanderborg, hvor den dynamiske og elektroniske duo i sommeren 2008 begejstrede med stærke koncerter.


D 15 Maj


 BJØRN SVIN er unik. Basta. Og med "Browen" har han skabt et album, som ikke bare undgår at lyde som noget andet på den elektroniske scene lige nu, men som også markerer en helt ny epoke i Bjørns alsidige virke som komponist. På trods af heftig aktivitet er der faktisk gået 9 år siden BJØRN SVIN sprøjtede vitaminer i den danske technoscene med et helt album ("Kan Tropisk" fra 2001). "Browen" udkommer præcis 15 år efter Bjørns allerførste udgivelse, singlen "Diskonat" fra ´95, som blev udgivet, da han var blot 19 år gammel. Senere fulgte hits som "Mer Strøm #2", "Mand Over Bord", albummet "Benene på Nakken", og DK´s første techno-stjerne var født! Meget vand er løbet under broen siden. Bjørn er gået fra at være manden som tilførte technoscenen humor, galskab og musikalsk originalitet, til bevidst at have bevæget sig væk fra publikums forventninger. BJØRN SVINs univers anno 2010 er præget af en sælsomhed og en moden alvor, som - blandet med en barnlig naivitet og nysgerrighed - afstedkommer den mest sjælfulde Bjørn Svin udgivelse hidtil.

SYSTEM er Danmarks længstlevende elektroniske "supergruppe" bestående af Thomas Knak (aka Opiate), Anders Remmer (aka Dub Tractor) og Jesper Skaaning (aka Acustic). Gruppen blev dannet i 1994 under navnet Future 3, der hurtigt oplevede stor anerkendelse - ikke blot i Danmark men også blandt internationale dj's som Kruder & Dorfmeister, der placerede Future 3´s debutalbum på deres top 5 liste over alle tiders bedste albums. Nu er trioen atter aktuel med albummet "B", der trækker tråde tilbage til gruppens oprindelige udgangspunkt og Future 3-dagene. Efter tre Future 3-albums ændrede trioen navn til SYSTEM i 2002, da gruppen skrev kontrakt med det ultra hippe tyske label ~scape, som på det tidspunkt havde en meget klar minimalistisk profil. På "B" blandes dystre ambiente stemninger med sublime melodier, dubstep rytmik og en tidsløs produktion, der både refererer til Phil Spector´s "wall of sound", King Tubby´s dub eksperimenter og Brian Eno´s lydlandskaber.