x

Striving Vines
Bremen
D. 16.04.2011 Kl. 20:00

Max. 2 Billetter pr. kunde

Striving Vines fået status som et af de mest lovende og fremadstormende danske rockorkestre i nyere tid.


Bandets debutalbum udkom i marts 2010. Udgivelsen er støttet med 100.000 kr. fra Statens Kunstråd, som mente, at bandet var både unikt, og har et kæmpe potentiale. Siden udgivelsen har bandet spillet på større danske og udenlandske festivaler og spillesteder. Den 16. april 2011 går turen forbi Bremen hvor bandet skal spille deres eneste danske koncert i foråret.


Striving Vines er et band, der byder på hæsblæsende rockkompositioner, fængende melodier, originale tekster og en fremragende vokal. Bandets udtryk fremstår på en gang hjerteskærende, melankolsk og insisterende fremadrettet. Bandet har imponerer sit publikum, med deres unikke lyd, der på en gang overrasker publikum, men samtidig skaber genkendelighed, i en grad, at man ikke er i tvivl om at det er Striving Vines.


I en anmeldelse af koncerten d. 8. maj 2010 skriver en anmelder fra Bandbase: "Gennem hele koncerten holdt gruppens naturlige centrum, Jonas Møller, et fast tag på publikum og vævede den ene smukke melodi efter den anden ud over rummet. Det var især tydeligt, at vi var vidne til et særligt talent da Møller som ekstranummer gjorde hele lokalet tavst med en ballade udført kun med vokal og guitar, så de små hår rejste sig."


The Olympics
The Olympics laver popmusik, der er både storslået, eventyrlysten og til tider skizofren. Musikken bliver leveret med en inderlig- og ægthed, samtidig med at den er interessant, kreativ og himmelråbende.


Bandet vandt P3-prisen karrierekanonen i 2009 og udgav kort efter EP'en adventure Pop. Siden da har bandet helliget 2010 til indspilninger til deres debutplade, der udkommer i næste måned. Pladen er blevet udarbejdet i bandets eget studie i København og i The William Blakes' sagnomspundne hus i Bösebo, Sverige i samarbejde med producer Frederik Nordsø (The Informations, The William Blakes, Outlandish). Om samarbejdet siger Frederik Nordsø:


"De her drenge laver noget fantastisk pop! Det er formidabel sangskrivning og arrangeret for et væld af trommer, percussion, samplere og guitarer med store armbevægelser er det overvældende popmusik som det er klart vi måtte signe!"


The Olympics har allerede skabt interesse blandt DJ's i New Yorks sprudlende undergrund, og mon ikke bandet i fremtiden selv besøger det store æble for at vise, at Danmark også er et land med olympisk potentiale.


På Bremen har vi den fornøjelse af at kunne udvide vores program d. 16. April med The Olympics. Det bliver en fortryllende aften hvor både The Olympics og Striving Vines indtager scenen og giver publikum en oplevelse de sent vil glemme!


 


www.bremenlive.dk