x

Atoi + Chez Debz + Valdemar Have
Rust
D. 18.03.2011 Kl. 21:00

Med sine seks år på bagen har ATOI hevet et hav af erfaringer i land med blandt andet koncerter på Roskilde og Spot Festival, de har floreret på P3, varmet op for den svenske indie-dronning Jenny Wilson og sendt to album på gaden. Og her har det københavnske synth-pop orkester leveret eksempler på deres evne til at lave gode popmelodier, hvor der veksles imellem sprudlende dansevenlige lydlandskaber og mere mørk fængslende melankoli.

Chez Debz er moderne girlpower, international kunst og en electro-maskine af en tøse-trio, der producerer interessante og nytænkende melodier i samspil med visuelle design og performance kunst. Siden den unge gruppe blev dannet i 2010, har de fyret den af på diverse spillesteder med deres spændende skæve lydkollager og visuelle artisteri til stor fornøjelse og udfordring for publikum. Så når Chez Debs gæster Rust for anden gang, kan du godt forberede dig at få rusket i sanserne med show, hvor der ikke er sparet på noget.


Det er næsten svært at undgå, at et møde med københavnske Valdemar Have ikke bliver kuldegysende intimt. Med afsæt i Americana-traditionen maler gruppen dragende og melankolske lydbilleder og i samspil med Haves interessante vokal, når stemningen filmiske højder, og westernhelten sendes udover sletten mod solnedgangen. Til tider er der op til fire guitarer i spil, der med effekter som tremolo, chorus og delay væver det svævende æteriske udtryk sammen. -A-