x
Pink Marines + TT + Hell Is In Hello

Pink Marines + TT + Hell Is In Hello

D. 11.03.2011 Kl. 20:00

De københavnske electro-poppere fra Pink Marines skaber på en og samme tid atmosfæriske og dansable toner, hvor der skubbes til grænserne og leges med udtrykket, men lyden formår stadig at være sin egen. Duoen, som består af sanger Dragut og programmør Hansen, sendte sidste år ep'en med den direkte titel Too Many Cunts On The Dancefloor på gaden, og her giver de to musikere blandt andet eksempler på, hvorfor de er inspireret af musik, som ikke er bange for melodier.

Bag initialerne TT gemmer sig den norsk-engelske producer og sangerinde Tonje Terese. Tonje studerer elektronisk musik på konservatoriet, og det er da også inden for de musikalske rammer, hun bevæger sig. Her står den nemlig på fængslende electronica, hvor lydsiden bevæger sig over i det filmiske og drømmende. Melodierne har en sarthed over sig, og TT's vokal bevæger sig imellem en skrøbelighed og styrke, der efterlader udtrykket interessant og personligt.

Københavnske Hell Is In Hello består af enmandshæren Rasmus Hedeman fra det hedengangne band Charlie, Don't Surf. Opskriften står på rock, hvor der blandt andet inddrages western guitar og synths til at skabe de tungsindige melodier tilsat et eftertænksomt tekstunivers. Vokalen er dyb som en endeløs brønd, og det samlede udtryk inviterer sin lytter på rejse ind i et varmt og melankolsk landskab.