x
The Dreams - Koncert 2011

The Dreams - Koncert 2011
Kulturfabrikken
D. 01.04.2011 Kl. 20:00

”Klædt i sorte T-shirts og jeans – krydret med kæder og charmeklude – leverer kvartetten et toptunet show. Sammenspillet, professionelt, energisk. Anført af frontmand Hans Edward med den store, skæve hanekam flintrer brødrene Andersen hjemmevant omkring på scenen, mens Heini Mortensen passer tjansen bag tønderne effektfuldt.”
Citatet fra Erik Barkmans anmeldelse af THE DREAMS koncert på Bøgescenen ved Skanderborg Festival 2010, beskriver spot on, hvad THE DREAMS er.
THE DREAMS er en kraft, der pløjer gennem sindet og angriber sanserne med et sandt bombardement af skarptskårne sange og attitude.
THE DREAMS er musikken - men også meget mere end det: THE DREAMS er personificeringen af drømme – og i det her tilfælde, drømme der gik i opfyldelse.
Det er historien om fire unge nordatlantiske knægte fra det lille ø-rige Færøerne som - mod alle odds og på rekord tid - tog Danmark med storm.
Nu står de flittige drømme-drengene på kanten til at gøre det samme i Tyskland og resten af Europa.
Det er derfor ikke uforståeligt, at dette scenario fantastico har skabt en hær af trofaste fans der hylder bandet for at vise os andre, at man skal forfølge sine drømme.
”Alle kan være med, når The Dreams lægger vægt bag deres enkle omkvæd og effektive riff og skubber dem langt ud over scenekanten.”
Fortsætter Erik Barkman i sin 4 stjernede anmeldelse af Skanderborg koncerten, i musik magasinet GAFFA…og det er ganske vist…
Det er anden gang, at The Dreams gæster Kulturfabrikken og vi forventer et brag af en koncert præcis som sidste gang. -A-