x

Legends of Elvis
Borgerforeningen - Kulturhus
D. 11.05.2011 Kl. 20:00

Legends of Elvis onsdag den 11.05.2011 kl. 20:00 - adgang fra kl. 19:30Billetpris kr. 165,- inkl. gebyr

Unummerede siddepladserLegends of Elvis – Intim gospelkoncert med Elvis backingsanggruppe The Stamps – gæster: Lasse & Mathilde og Mads Toghøj.  

 

Så er legenderne tilbage! Svendborgs og Elvis´ trofaste venner direkte fra Nashville. De gamle medlemmer af Elvis legendariske backingsanggruppe The Stamps giver en intim gospel-kvartet koncert i Borgerforeningen. En eksklusiv aften med Elvis-anekdoter og gospelsang i verdensklasse.. Svendborg Rocks byder hjertelig velkommen til en dejlig aften med fire fantastiske sangere – gospelkvartetten The Legends Of Elvis. To af medlemmerne har indspillet og optrådt utallige gange med en vis Hr. Elvis Presley. Gruppens tenor, Sherrill Nielsen og hans kone Brenda gav i januar 2009 en udsolgt støttekoncert til fordel for Støtteforeningen for Hospice Sydfyn. Her havde de helt ekstraordinært medbragt tre tidligere medlemmer af The Stamps: Ed Hill, Bill Baize og Butch Owens. De blev så begejstrede for Svendborg, at de alle vendte tilbage i januar 2010 for at bidrage til – tro det eller lad være - den mest eksklusive fejring af Elvis Presley på det, der ville have været hans 75 års fødselsdag. Desværre bragte 2010 sørgeligt nyt - Efter hjemkomsten til USA viste det sig, at Sherrill havde fremskreden lungecancer. Sherrill Nielsen gik bort den 10. december 2010. The Legends Of Elvis er derfor meget mere end en musikalsk oplevelse og en hyldest til gospel og til Elvis. Det er også en hyldest til Sherrill fra hans hustru og venner – og en hilsen til den lille by i Danmark, de alle kom til at holde så meget af. Desværre er Brenda Nielsen blevet forhindret i at deltage. På grund af et hjerteanfald er hun blevet forbudt at flyve af sin læge. Derfor har the Stamps inviteret et par nok så bekendte gæster: Lasse & Mathilde og Svendborg Rocks "protégé" Mads Toghøj.. 

Gå ikke glip af den permanente udstilling af Elvis og Stampseffekter m.m. på førstesalen i Borgerforeningen. Der er gratis adgang i åbningstiden.  

Arr.: Svendborg RocksSe mere på: www.svendborgrocks.dk