x

Alive Underground:
Huset i Magstræde, Musikcaféen
D. 18.03.2011 Kl. 21:00

Club Breakout har skiftet navn til Alive Underground. Målet er det samme: At præsentere spændende musik fra undergrunden.
Denne gang er lineup:

SKY ARCHITECTS
- er ikke post-rock, metal, indie eller pop, men en hybrid af alle de genrer og mere til. Sky Architects spiller som der føles, uden af sætte mærkat på i udgangspunktet, og det er således op til den enkelte lytter at skabe en relation til lyd og musik. Live er showet præget af live-visuals og dynamisk optræden, som er en naturlig forlængelse af musikken. Indtil videre har bandet varmet op for internationale navne som,65 Days of Static(UK), And So I Watch You From Afar (IRL) og Caspian(US)

CASPIAN AND THE GOOD TIMES
- er en københavnsk indie/Folk kvintet med den gode melodi i højsædet. Atmosfæriske toner blandes sammen med melankolsk, men dog håbefuld, lyrik og fornener bandets lyd i et nærværende univers.
Bandet tog sit udgangspunkt i forsanger Caspian Christiansens sangskrivning tilbage i 2004 og er i dag vokset til en kvintet med bla. cello og stor fokus på flerstemmig mandekor. Live og i intime rammer fremstår bandet bedst. Her kan sangenes sårbarhed og glimtet i øjet opleves. Lytter man godt efter, kan man næsten høre de gode tider komme rullende

MY VANCOUVER
Teksterne er engelske, men følelserne universelle, når københavner-bandet My Vancouver fylder højtalerne med ulykkelige sjæle. En følelsesudladning, der tager udgangspunkt i bandmedlemmernes egne oplevelser og aldrig bliver banal, men derimod ægte og nærværende.

THE WOKEN TREES
- er et undergrunds band fra 2005, der spiller mørk rock, hvor støjende guitarer omfavner Kim Heysts dybe vokalmelodier der prædker i front. Sangene kredser om emner som skrøbelighed og isolation, og vokser fra intense, nedtonede passager til narkotiske støjmareridt. Som lytter drages man ind i et dystert univers, hvor mystik og psykeliske droner fastholder dig.