x

Bands of Tomorrow: Devil's Coach Horse + Von Monks + Facedown Friday + Virgin Heart Society + the Ho
Huset i Magstræde, Musikcaféen
D. 19.03.2011 Kl. 21:00

DEVIL'S COACH HORSE
spiller groovy rock'n'roll, som helt sikkert får en masse hoveder til at rykke op og ned når bandet gæster Magstræde. Med en riffs, lidt små lir på guitaren og en forsanger med en grunget stemme, så kan man kun forvente en rock præstation uden lige

VON MONKS
Von Monks har taget funkmusikken til deres eget sted, men med rødder i den rigtig gamle funkskole. Bandet kan også præstere en stille sang eller to, men det klarer bandet også på fornemmeste vis, som vi også får at se.

FACEDOWN FRIDAY
Punkrock bandet Facedown Friday kan umuligt give andet end faceup, når der bliver bliver spiller klassisk amerikansk highschool punk med fart på. Punkrocken er åbenbart ikke død, og det er Facedown Friday helt klar til at bevise.

VIRGIN HEART SOCIETY
Det bliver spillet en form for indiegaragerock'n'roll, som giver en helt speciel stemning til Virgin Heart Societys musik. Vokalen er meget karismatisk, og den passer fantastisk til genren, som Virgin Heart Society mestrer.

THE HOWLS
Så er der fyret op for nogen ren rock'n'roll, når man skruer op for The Howls! Lækker rå stemme, lækre riffs og ja de kører bare stilen. Bandet ligger op til en hård og kontant optræden med deres rockede stil og musik.

BROKEN HAND CHARITY
Der ligges op til en omgang med lækre elspader, og noget hård rock når Broken Hand Charity gør deres intræden på en scene. Der spilles klassisk hård rock, og man bliver ikke skuffet.