x

Omarion (Usa) - + Support
Amager Bio
D. 22.04.2011 Kl. 21:00

Den amerikanske r&b-sanger OMARION lægger vejen forbi København til april
Den amerikanske grammy-nominerede R&B-entertainer vender endelig tilbage med et splinter nyt album ”King O” – og lægger vejen forbi Amagerbio.
Omarion er tilbage på musikfronten med sit eget pladeselskab Starr Entertainment, under EMI – efter at have forladt den multi-platin-sælgende gruppe B2K.
Den 26 årige stjerne var en af de mest fremtrædende personer i gruppen, som havde en af de absolut største ørehængere ude i 2003 med den daværende P.Diddy (nu bare Diddy) med singlen ”Bump Bump Bump”.
Hans første solo album ”O” solgte over 1 million eksemplare og debuterede som nr.1 i R&B/Hip-Hop genren og nomineret til en Grammy for Bedste Album. Ligesom hans første album, så debuterede hans andet album også som nr.1 i samme genre på Billboard – og inkluderede mega hittet ”Ice Box”, produceret af Timbaland. Samme år udgav han også en duet album med Bow Wow og tournerede med Usher og NE-YO i USA. Omarions sidste album ”Ollusion” i 2010, skulle have været på Lil Waynes Young Money pladeselskab – men parterne gik hver deres vej før albummets release.
Omarion er ikke kun kendt for sin stemme, men ligeså meget for sit dans. I 2004 havde han hovedrollen i den populære ”You Got Served” film der tjente 264 millioner kroner ind verden over. Omarion er også den nuværende dommer på MTV’s ”Americas Best Dance Crew”. -M-