x

Fukt + Gæster
Vega
D. 30.04.2011 Kl. 22:00

I 2006 udgav F.U.K.T deres debutalbum Play With Fire. Gruppen var de første, og hidtil eneste, til at præsentere danskerne for drum'n'bass fremført live.

Efter fem år med turné i både DK og UK, vanvittigt meget tid i studiet og en hel del skulderklap for deres enestående liveshows, er F.U.K.T igen albumaktuelle og er på ny klar til at banke tonstunge tromme rytmer ud over det ganske land.

Fra at have været trykt funderet i drum'n'bass-genren har bandet taget flere skridt mod ukendte territorier og har især skuet mod dubsteppen for inspiration til deres plade nummer to.

Bandet har udforsket flere genrer og har i den grad forstået at forny sig musikalsk. Samtidig har de holdt solidt fast i dogmet om, at trommer og bass skal være indspillet live og har i mixet af pladen virkelig fået tydeliggjort live-feelingen.

Resultatet af bandets anstrengelser er hverken en rendyrket dubstep eller drum'n'bass plade - F.U.K.T har nemlig en evne til at tage det bedste fra diverse hardcore electro-genrer, bearbejde musikken i deres unikke univers og gøre den til deres egen.
-L-