x

Spændende Jazz På Experimentarium
Experimentarium
D. 05.07.2011 Kl. 18:00

Spændende JAZZ på Experimentarium Tirsdag den 5. juli 2011, kl. 18.00 - 21.00


Katrine Madsen og Great Danes Big Band med solisterne Anders Larson, trombone og Anders Bergcrantz, trompet. Katrine Madsen har for længst slået sit navn fast som en af Skandinaviens førende jazzvokalister. Og anmelderne roser hendes koncerter og CD udgivelser til skyerne. Udover at være jazz-sangerinde er hun komponist og underviser bl. a. på Konservatoriet i København.


Katrine er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus.. Katrine vil blive akkompagneret af et swingende Great Danes Big band, som har stor erfaring i at fremføre hendes iørefaldende musik. GDBB er et semiprofessionelt orkester med en god blanding af erfaring og ungdommelig entusiasme og en stribe dygtige solister. Orkestret har 30 års jubilæum i år. Der har gennem tiden været en løbende, men behersket udskiftning i orkestret, hvilket har betydet en vigtig kontinuitet og et fint og genkendeligt klangbillede. Orkestret har fået støtte til at få nyskrevet musik til Katrine Madsen til lejligheden. Komponisten og arrangøren Anders Larson vil dirigere orkestret og vil også arrangere nogle af Katrines egne fine sange, ligesom han medvirker som solist.


Endelig er det lykkedes at få den svenske super trompetist Anders Bergcrantz som solist til koncerten. Det bliver en spændende koncert! -A-